IZRADA WEB SAJTOVA

Prilagodljiv dizajn web aplikacija svakom uređaju

Saznaj više

Web development

Odgovoran dizajn website-a, prilagođen svakom uređaju, sa galerijom koja sadrži portfolio Vaših dosadašnjih radova na koje ste posebno ponosni, učiniće Vašu firmu konkurentnijom na tržištu, upotpuniće I unaprediće Vaš brend, dok u isto vreme potrošači mogu doći do Vas mnogo lakše I brže.
Izaberite pravi paket za Vas!
Start paket se preporučuje manjim preduzećima bez većeg broja različitih usluga, personalnim blogovima, ili freelancerima. Standard paket je najčešći, I on se preporučuje srednjim preduzećima sa većim brojem različitih usluga poput salona lepote, dok se Premium paket preporučuje preduzećima sa obimnom proizvodnjom, na čijem website-u će potrošači moći da poručuju robu koju nude.
Usluge koje ne spadaju u svaki paket mogu se dodati naknadno, po cenama: Pisanje tekstova za website 30€, vođenje Google Adwords kampanje mesec dana 50€, e-mail kontakt forma 50€, svaka dodatna stranica 10€, update web sajta 50€.

Start

100€

Rok izrade: 7 dana

Standard

200€

Rok izrade: 10 dana

Premium

300€

Rok izrade: 14 dana

Web dizajn

Brend predstavlja identitet firme, njen potpis po kojem će kupci prepoznati kvalitet. U situaciji u kojoj postoji više konkurentskih firmi koje nude slične usluge ili proizvode, uspešno brendiranje ili izgradnja brenda podrazumeva prepoznatljivost jedne firme od strane kupaca ili potrošača. U moru marketinga kojem su potrošači izloženi na svakodnevnom nivou, ostaće upamćeni samo oni brendovi koji se po svojoj jedinstvenosti ističu. Logo predstavlja vizuelnu komunikaciju sa javnošću, i kao takav predstavlja dugoročno isplativu investiciju. U savremenom dobu, unikatan prepoznatljiv logo predstavlja neziostavni standard poslovanja.
Ono što je poželjno za zaštitni znak, je da se iz njega zaključi delatnost poslovanja preduzeća, da bude čitljiv u različitim veličinama, i da bude što jednostavniji.

Starter

Rok izrade: 3 dana

Pro

Rok izrade: 5 dana